Technische training

Meld je aan voor een van onze meertalige technische trainingen en ontdek alles wat je moet weten over onze koffiemachines.

Inhoud van de training

We hebben twee verschillende trainingen: een basistraining en een softwaretraining. Afhankelijk van je ervaring en interesse kun je je aanmelden voor één dag of voor beide dagen. Als je de training succesvol afrondt, ontvang je een officieel certificaat.

Dag 1: basistraining

Op deze dag vertellen we je alles over de hardware, de koffiemachine, reserveonderdelen, het gebruik van de machine, het bedieningsmenu, de zetsystemen en onderhoud en reparatie. Daarnaast gaan we kort in op de software.

Dag 2: softwaretraining
Op deze dag richten we ons volledig op de software. Ontdek alles wat je moet weten over het MoVeC-configuratieprogramma, weergaveafbeeldingen, menu's, recepten en ConnectMe.

De trainingen vinden plaats op twee opeenvolgende dagen en duren van 9:00 tot 16:00 uur.

Onze technische trainingen zijn gratis voor al onze klanten.
Beide trainingen kunnen worden gegeven in het Engels, Duits en Nederlands. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. We helpen je graag bij het vinden van een geschikt hotel in de buurt.

Wil je een van onze trainingen volgen? Meld je dan hieronder aan.

Registratieformulier technische training

*
*
*

*
*
*
{{ errors.first('email') }}
*
*
{{ lang.optionYes }} {{ lang.optionNo }}

de Jong DUKE
Bruningsstraat 1
3364 AA Sliedrecht
The Netherlands

+31 184 49 67 67

de Jong DUKE LLC (for North America)
12680 Delta Street                +1 734 403 1708
Taylor, MI, 48180
U.S.A.

Login Mijn DJD

{{ errors.first('login') }}
{{ errors.first('password') }}
Je hebt een verkeerde gebruikersnaam / wachtwoord-combinatie ingevoerd

Wachtwoord resetten

{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op via support@dejongduke.nl
We have emailed reset instructions to: {{ form.email }}
Wij gebruiken cookies om onze service te verbeteren. Meer informatie over onze cookieverklaring en instellingen.

Waarom gebruiken wij cookies?

De Jong DUKE gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat door je webbrowser op je computer wordt opgeslagen. Cookies zijn geen programma's die op het systeem van een gebruiker worden uitgevoerd en bestanden kunnen beschadigen. Op deze manier wordt de internetgebruiker herkend en kan de website beter functioneren. Er worden geen persoonlijke gegevens verzameld wanneer functionele en analytische cookies worden verzameld. Lees onze cookieverklaring.

Functionele cookies (verplicht)

Analytische cookies